LUKK
HjemBoNæringKulturHva skjerKontakt

KULTUR PÅ VERKET

SPENNENDE
KULTURLIV I
NABOLAGET

SCROLL NED

foto: Per Johan Waag

Det er mennesker og opplevelser som gjerne gir oss de beste opplevelsene. På Verket legger vi vekt på ett godt kulturliv, og Verket Scene er selve kulturfabrikken. I tillegg har flere av våre leietakere arrangementer/begivenheter som er åpne for alle, og det skjer mye i bydelen vår.

Fra smalt til bredt – et spennende kulturliv i nabolaget

I det gamle sentralverkstedet finner du Verket Scene. Med en kapasitet på 700 personer, 500 kvm og 9 meter takhøyde, kan dette huse alt fra konserter, eventer, teaterforestillinger, konferanser, kickoffs, kurs osv. Sjekk ut programmet her VERKETSCENE.NO.

foto: Per Johan Waag

Hvert år, får du også den gode festivalfølelsen når Festivalen Sin arrangeres. Festivalen har flyttet rundt på området ettersom det tilpasses utbyggingen. 2020 har vært ett litt annerledes år på kulturfronten, men arrangørene har vært tilpasningsdyktig og hatt fokus på trygge og gode omgivelser og nøye oppfølging av smittevern.

Bildegalleri

Vil du bli oppdatert jevnlig om våre planer på Verket, og kommende aktiviteter? Fyll inn din e-post og trykk på abonner, så får du nyhetene direkte fra Verket.

Takk! Du er nå påmeldt våre nyhetsbrev :)
Oops! Her ble det noe feil :/

Du kan når som helst avmelde deg, om du ønsker dette.

Ved å sende inn samtykker du i at vi kontakter deg om prosjektet og annen relevant informasjon. Informasjonen blir håndtert ihht Höegh Eiendoms personvernerklæring som kan leses her.

foto: Navn Navnesen

Les mer om livet på Verket