LUKK
ForsidenBoNæringKulturTilbud og opplevelserHva skjerAktueltOm VerketKontakt

Åge & Sambandet-konsert utsolgt på rekordtid – suksessen for Moss sin nye konsertarena fortsetter

Rabben, Moss sin nye utendørs konsertarena, har blitt en populær destinasjon for kultur- og musikkarrangementer. Nylig ble Åge & Sambandet konserten utsolgt på rekordtid. Lokalbefolkningen i Moss og mange tilreisende kan se frem til en uforglemmelig kveld når det legendariske bandet inntar byen og avholder en av sine aller siste avskjedskonserter.

Med 3000 solgte billetter på rekordtid, markerer dette en milepæl for bandet og setter igjen folkeparken Rabben på kartet som byens nye konsertarena.

Den nye folkeparken på Verket i Moss har vært godt besøkt etter åpningen i 2023. Fra dag én har det vært full badestrand og høy aktivitet på både volleyballbanen, lekeplassen, gjestebryggene og i badevannet. Parken har vist seg godt egnet som konsertarena etter den magiske aftenen med Hellbillies i 2023. Med rundt 2000 publikummere ble byen Moss forvandlet til en yrende festplass, med fullbookede hoteller og utesteder. Nå, med erfaringene fra den konserten i bakhånd, blir det lagt enda bedre rammer rundt den kommende konserten i august. Med stadig flere brikker som faller på plass langs Mosseelva, vil Rabben igjen være vert for en av årets største folkefester i Moss, med et yrende båtliv og en perfekt ramme rundt avskjedskonserten til Åge & Sambandet.

Festivalen Sin & Parkfestivaler, som er arrangør, meddelte med entusiasme at Moss er en del av avslutningsturneen til Åge Aleksandersen & Sambandet. I 2024 og 2025 runder Åge & Sambandet av en eventyrlig historie med en aller siste turné.

– Vi er stolte og ydmyke for å være den del av denne avrundingen av en fantastisk karriere og en feiring av en perlerekke av folkekjære sanger. Dette vil dere ikke gå glipp av, sier festivalsjef Tony Fjærgård.

I tillegg til den ikoniske avskjedskonserten vil kvelden by på lokale helter som skal varme opp publikum. Bandene Vrengt, Hermine Skovdal og Svada vil sørge for å sette stemningen før Åge & Sambandet går på scenen. Med et variert program og en spektakulær beliggenhet ved vannkanten, lover arrangøren en minneverdig opplevelse for alle som deltar.

Kultur og aktivitet har vært viktig for Höegh Eiendom i utviklingen av Verket. Det tidligere avstengte fabrikkområdet har blitt et variert bygulv for både beboere, befolkningen i Moss og tilreisende. Det er derfor gledelig at Verket igjen blir valgt som konsertområde for kjente og folkekjære artister. 

Annet aktuelt

Ikke bare ambisjoner og festtaler, men viktig hverdagsinkludering

Før var Verket et lukket og inngjerdet industriområde hvor allmennheten ikke hadde adgang. Höegh Eiendoms mål har alltid vært å gjøre området tilgjengelig for alle. Uansett alder eller økonomisk situasjon, om du ønsker å bosette deg her eller bare gå en tur langs strandlinja. Det er en beslutning som forplikter.

Les mer

Ny innovasjon og utvikling for Verket

Etter en vellykket åpning av Verket, med spirende mat- og kulturliv, en bydel som fylles opp med tilbud og aktiviteter og et næringsliv som opplever vekst, så er det grunn til å stoppe opp og spørre seg; hva er det neste som skal skje her?

Les mer

Felleskap og identitet gjennom mat og kultur

Verket skal ikke bare være en bydel hvor det er kort avstand til aktiviteter og nøkkelfunksjoner du trenger i hverdagen. Det skal også være en bydel hvor arkitektur og bærekraftprinsipper preger hele prosjektet. Verket skal også være en bydel som tør mer, som tar plass, og som kanskje til og med er litt bråkete innimellom! Når det kommer til mat og kultur så har Verket allerede bitt godt fra seg.

Les mer

Vekst og ny næringsvirksomhet i Moss

Det har vært industri på Verket i Moss siden 1704. Papirfabrikken M. Peterson & Søn slukket lyset og la ned virksomheten sin i 2012, og med det var mer enn 300 år med industrihistorie over. Etter en lang utviklingsperiode, skapes det nå på nytt liv og ny næringsvirksomhet i den historiske bydelen i Moss.

Les mer

Gjerdene er tatt ned- alle er invitert

Verket i Moss har alltid vært avstengt med høye gjerder, frem til dette ble åpnet for alle for 10 år siden. Etter transformasjonen fra industri til bydel med boliger, næring og kulturliv er gjerdene nå fjernet. Dette området med moderne boliger kunne lett blitt et område forbeholdt de få. Men boligutbygger Höegh Eiendom har hatt mål om å skape et samlingspunkt som leverer på ambisjoner om sosial bærekraft: Verket skulle bli en bydel for opplevelse og rekreasjon for folk fra alle lag i samfunnet.

Les mer

Nytt liv på Verket

Byen Moss vokste frem i munningen til Mosseelva. Her har det vært industri helt tilbake på 1500-tallet. Nå er Verket et område som har forvandlet seg fra industri til moderne boliger og næringsliv, med et hotell med inspirasjon fra verdens rivieraer og et parkanlegg hvor hele byen er velkommen. Men er veksten og utviklingen i denne bydelen noe som kan skape stolthet?

Les mer

Fra skepsis til stolthet – en ny bydel i Moss blir til

I kanalen som forbinder Mossesundet med Værlebukta har skipene kommet langveisfra siden grunnleggelsen av Moss Jernverk i 1704. Da papirfabrikken til M. Peterson & Søn ble nedlagt i 2012 ble det blikk stille på det tidligere industriområdet. Et drøyt tiår senere åpnes Hotel Riviera på den samme tomten. Har Moss grunn til å håpe på at både menneskene og båttrafikken vil komme tilbake til denne delen av byen?

Les mer

Kanonsommer på Verket!

Sommeren 2023 er nå historie, men det ble en for minnebøkene. Det har blitt gjennomført rekordmange arrangementer for store og små.

Les mer