TIL VERKET MOSS HOVEDSIDE

Velkommen til støperiet!

165 leiligheter - UTSOLGT

SCROLL NED

Størrelse

Pris fra

Støperiet ligger idyllisk til rett ved både sjøen og Mosseelven, samtidig som det har umiddelbar nærhet til et levende sentrum med blant annet butikker, restauranter, treningssentre, kaféer og kulturtilbud.

Se prospekt

Støperikvartalet ligger ikke bare fantastisk til, det har også en spennende og unik estetikk. Bygningene har varierende høyder, design og materialer noe som gjør at Støperiet får sin helt egne identitet. Om du vil over til Møllebyen og gågata er veien kort når du følger den hyggelige Møllebroen som krysser elva. Alle beboere har gratis tilgang til både kajakk og sykler, slik at de kan nyte nærområdet til fulle.

Ta heisen ned og gi deg selv litt velvære i Rebækkas Gate. Her kan du kjøpe deg blomster hos Fiori, klippe håret ditt på PelsPels, ta deg en velfortjent ansiktspleie på Verket MediSpa, og avslutte med lunsj eller middag på restauranten Tapa eller på Underverket hvor du kan få med deg både vinsmakingskurs og musikkbingo.

Om

Støperiet

Om leilighetene

Leilighetene har en god standard med vannbåren gulvvarme, lekkert kjøkken fra Sigdal, delikate bad generøse vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys i tillegg til flott utsyn.

SE PROSPEKT

No items found.

Om leilighetene

Leilighetene har en god standard med vannbåren gulvvarme, lekkert kjøkken fra Sigdal, delikate bad generøse vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys i tillegg til flott utsyn.

Beliggenhet

Fra Verket kan du på få minutter spasere til både togstasjon og fergeleie som tar deg videre dit du måtte ønske. Med Bastøyfergen er Horten og alt Vestfold kan by på bare 30 minutter unna. Og med 40 minutters togtur til Oslo og drøye 2,5 timer til Gøteborg, er mulighetene for en opplevelsesrik dag mange.

Dagligvare —————  450 m

Skole og barnehage —— 10 - 750 mm

Gågate ————————-400 m

Moss Stasjon ———---—- 1,3 km

Badestrand ———————1,6 km

Møllebyen ——————— 150 m

Verket Scene —————— 70 m

Fiskemuligheter ———-—-- 100 m

Småbåthavn —————-— 150 m

Moss Bibliotek —————-- 250 m

Moss Kajakklubb ———---- 800 m

Lysløype Mossemarka ——— 2 km

Vil du motta informasjon?

Er du interessert i andre leiligheter på Verket? Ta kontakt med Meglergaarden.

Tommy Skovly
Tlf: 99 400 600
Epost: skovly@meglergaarden.no

Mats Måleng
Tlf: 977 19 559
Epost: maleng@meglergaarden.no

Visning

Ønsker du visning?

Støperiet er utsolgt, men vi har flere prosjekter på Verket. Ta kontakt med Meglergaarden for å se hva som er ledig.

Privatvisning

Ta kontakt med megler på 99 400 600

Ring

Prospekt

Plantegninger

Bildegalleri

No items found.

Jeg er interessert i Støperiet

Andre boligprosjekter

Verket Brygge II

Verket Brygge II bygg A og B ble nærmest revet bort, og det samme med bygg C da salget ble åpnet i slutten av januar 2022. Beliggende i forlengelsen av Verket Brygge-helt i vannkanten - og består av 71 flotte leiligheter i mange forskjellige størrelser. Det er nå 11 leiligheter igjen fra 66-177 kvm.

Se mer

Papirhuset

Inspirerende byliv og to minutter til morgenbadet - og med en fantastisk takhage med flott utsikt til solnedgangen. Leilighetene ble ferdigstilt i november 2022, det er 2 flotte innflytningsklare leiligheter igjen.

Se mer

Verket Brygge

Familievennlig i nærheten av sjøen, og samtidig tett på sentrum? Prosjektet er utsolgt, men du har fremdeles mulighet til å sikre deg en leilighet i vannkanten på Verket Brygge II.

Se mer