TIL VERKET MOSS HOVEDSIDE

Verkets Have

Bli med å form din egen livsstil! Registrer deg her:

SCROLL NED

Størrelse

Pris fra

Bo grønt, ved strand & småbåthavn i historiske, idylliske omgivelser. Vi skal bygge ca 260 moderne leiligheter, felles gjesteleiligheter, takhager & innen- og utendørsarealer, rett ved badestrand & småbåthavn.

Se prospekt

Verkets Have har fått navn etter barokkhaveanlegget som Bernt Anker, eier av Moss Jernverk 1784-1805, fikk anlagt. I dag er dette et sted med umiddelbar nærhet til sjøliv & strandhotell, kulturtilbud, kaféer, restauranter og kun 30 minutter til Oslo med tog fra Moss stasjon. Enten du drømmer om blomsterdyrking og chiliplanter eller bolig med steinkast til båtplassen, vil dette boligprosjektet by på en sjeldent fin og sentral beliggenhet kombinert med særdeles inspirerende muligheter for både egen utfoldelse og masse hygge i fellesskap. Lag deg et godt sted å bo! Meld interesse i dag for å følge utviklingen i prosjektet.

Beliggenhet

Vil du motta informasjon?

Gjør drømmen til virkelighet – ta kontakt
med oss i dag!

Visning

Privatvisning

Ta kontakt med megler på 99 400 600

Ring

Prospekt

Plantegninger

Bildegalleri

No items found.

Jeg er interessert i Verkets Have

Andre boligprosjekter

Verket Brygge II

Verket Brygge II bygg A og B ble nærmest revet bort, og det samme med bygg C da salget ble åpnet i slutten av januar 2022. Beliggende i forlengelsen av Verket Brygge-helt i vannkanten - og består av 71 flotte leiligheter i mange forskjellige størrelser. Det er nå 11 leiligheter igjen fra 66-177 kvm.

Se mer

Støperiet

Støperiet ligger idyllisk til rett ved både sjøen og Mosseelven, samtidig som det har umiddelbar nærhet til et levende sentrum med blant annet butikker, restauranter, treningssentre, cafeer og kulturtilbud.

Se mer

Papirhuset

Inspirerende byliv og to minutter til morgenbadet - og med en fantastisk takhage med flott utsikt til solnedgangen. Leilighetene ble ferdigstilt i november 2022, det er 2 flotte innflytningsklare leiligheter igjen.

Se mer

Verket Brygge

Familievennlig i nærheten av sjøen, og samtidig tett på sentrum? Prosjektet er utsolgt, men du har fremdeles mulighet til å sikre deg en leilighet i vannkanten på Verket Brygge II.

Se mer