LUKK
ForsidenBoNæringKulturTilbud og opplevelserHva skjerAktueltOm VerketKontakt

Opplev et spennende kulturliv

Hva skjer på Verket?

Fra smalt til bredt – et spennende kulturliv i nabolaget

I det gamle sentralverkstedet finner du Verket Scene. Med en kapasitet på 700 personer, 500 kvm og 9 meter takhøyde, kan dette huse alt fra konserter, eventer, teaterforestillinger, konferanser, kickoffs, kurs osv. Sjekk ut programmet her VERKETSCENE.NO.

Tilbud og opplevelser på Verket

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hotel Riviera - konferanse

Riviera Social Club -din nye møteplass! 7 møterom med kapasitet fra 8 til 160 deltakere. Store vindusflater med mye dagslys utstyrt med brukervennlig AV-utstyr av topp kvalitet. Romslig mingleareal med pauseservering, og dedikert personale som er tilgjengelig gjennom dagen.

Overnatting og konferanse

Brasserie Bon Vivant

Velkommen til Brasserie Bon Vivant, Bar & Patio og Meetings & Celebrations i Social Club.
Med inspirasjon fra det internasjonale kjøkkenet og verdens rivieraer er nærheten til sjøen alltid merkbar på Hotel Riviera. Dagens fangst, lokalt kjøtt og økologiske grønnsaker er et naturlig fokus. Nyt en fantastisk matopplevelse hos oss!

Servering

Hotel Riviera

Der bølgene ruller inn og møter strand og land finner du en livlig og verdensvant resort med attitude, Hotel Riviera. Vacay mode og Meetings & Celebrations i Riviera-style har aldri vært så nære og lett tilgjengelig. Velkommen til Rivieraen nær deg!
RivieraSunrise, Riviera Sunset eller Riviera Ocean Front Suite? Balkong ellerfransk balkong? Find your perfect match!

 

Overnatting og konferanse

Dream Spectre Tattoo Collective

I Rebækkas gate, nærmest jernbanen, finner du en gjeng dyktige tatovører med mange års erfaring. I freshe nye lokaler kan du bli merket for livet.

Helse og velvære

Trening på Verket

Både på Rabben og langs Elvepromenaden finner du ulike treningsapparater. Allsidig styrketrening ute i friluft og gratis for alle som ønsker å holde seg i form.

Aktivitet

Tapa

Ved Elveplassen, med flott uteservering, finner du en moderne tapasrestaurant med spennende meny. Det er også en egen bar med barmeny

Servering

Kajakk-utleie

Frister en tur på vannet? Ved elvebredden finner du to kajakker til fritt utlån, hvis du plukker med deg plast og søppel på turen

Aktivitet

Haarverket

På Haarverket møter du erfarne frisører med god faglig kompetanse. Vi fører merker som Joico, Oway, Miriam Quevedo og R+Co

Helse og velvære

PelsPels

Barberer og frisør med stort utvalg av produkter til blant annet hår, skjegg og barbering.

Helse og velvære

Pool & Wellness - Hotel Riviera

Velværeavdeling på hele 650 m2 i hotellets øverste etasje. Riviera-pool er 34 meter langt og du møter bassenget inne ved Spa Shop og ender ute ytterst på takterrassen ved siden av utebaren. Bassenget har flere innebygde attraksjoner, som motstrøm, sofalounge langs bassengkanten med bobler og to romslige integrerte jacuzzier, lys, undervannshøyttalere og har badetemperatur på ca. 34 grader året rundt. Et spesialdesignet og helt unikt Riviera-pool venter på deg!

Helse og velvære

SeaRib Norway

Totalleverandør av skreddersydde utflukter og transport for alle typer arrangementer, både bedrift og privat.

Aktivitet

Verket Scene

På Verket Scene arrangeres det jevnlig konserter og forestillinger, og lokalet kan leies til arrangementer av alle slag.

Overnatting og konferanse
Servering
Aktivitet

Underverket

Gastrobar hvor du og ditt selskap kan nye god mat og drikke i unike lokaler. Vi har også arrangementer som quiz og konserter.

Servering

Vippetippen

På Vippetippen får du flotte og velstelte negler, vipper og bryn til hverdags og fest!

Helse og velvære

Aktuelt

Åge & Sambandet-konsert utsolgt på rekordtid – suksessen for Moss sin nye konsertarena fortsetter

Rabben, Moss sin nye utendørs konsertarena, har blitt en populær destinasjon for kultur- og musikkarrangementer. Nylig ble Åge & Sambandet konserten utsolgt på rekordtid. Lokalbefolkningen i Moss og mange tilreisende kan se frem til en uforglemmelig kveld når det legendariske bandet inntar byen og avholder en av sine aller siste avskjedskonserter.

Les mer

Ikke bare ambisjoner og festtaler, men viktig hverdagsinkludering

Før var Verket et lukket og inngjerdet industriområde hvor allmennheten ikke hadde adgang. Höegh Eiendoms mål har alltid vært å gjøre området tilgjengelig for alle. Uansett alder eller økonomisk situasjon, om du ønsker å bosette deg her eller bare gå en tur langs strandlinja. Det er en beslutning som forplikter.

Les mer

Ny innovasjon og utvikling for Verket

Etter en vellykket åpning av Verket, med spirende mat- og kulturliv, en bydel som fylles opp med tilbud og aktiviteter og et næringsliv som opplever vekst, så er det grunn til å stoppe opp og spørre seg; hva er det neste som skal skje her?

Les mer

Felleskap og identitet gjennom mat og kultur

Verket skal ikke bare være en bydel hvor det er kort avstand til aktiviteter og nøkkelfunksjoner du trenger i hverdagen. Det skal også være en bydel hvor arkitektur og bærekraftprinsipper preger hele prosjektet. Verket skal også være en bydel som tør mer, som tar plass, og som kanskje til og med er litt bråkete innimellom! Når det kommer til mat og kultur så har Verket allerede bitt godt fra seg.

Les mer

Vekst og ny næringsvirksomhet i Moss

Det har vært industri på Verket i Moss siden 1704. Papirfabrikken M. Peterson & Søn slukket lyset og la ned virksomheten sin i 2012, og med det var mer enn 300 år med industrihistorie over. Etter en lang utviklingsperiode, skapes det nå på nytt liv og ny næringsvirksomhet i den historiske bydelen i Moss.

Les mer

Gjerdene er tatt ned- alle er invitert

Verket i Moss har alltid vært avstengt med høye gjerder, frem til dette ble åpnet for alle for 10 år siden. Etter transformasjonen fra industri til bydel med boliger, næring og kulturliv er gjerdene nå fjernet. Dette området med moderne boliger kunne lett blitt et område forbeholdt de få. Men boligutbygger Höegh Eiendom har hatt mål om å skape et samlingspunkt som leverer på ambisjoner om sosial bærekraft: Verket skulle bli en bydel for opplevelse og rekreasjon for folk fra alle lag i samfunnet.

Les mer

Nytt liv på Verket

Byen Moss vokste frem i munningen til Mosseelva. Her har det vært industri helt tilbake på 1500-tallet. Nå er Verket et område som har forvandlet seg fra industri til moderne boliger og næringsliv, med et hotell med inspirasjon fra verdens rivieraer og et parkanlegg hvor hele byen er velkommen. Men er veksten og utviklingen i denne bydelen noe som kan skape stolthet?

Les mer

Fra skepsis til stolthet – en ny bydel i Moss blir til

I kanalen som forbinder Mossesundet med Værlebukta har skipene kommet langveisfra siden grunnleggelsen av Moss Jernverk i 1704. Da papirfabrikken til M. Peterson & Søn ble nedlagt i 2012 ble det blikk stille på det tidligere industriområdet. Et drøyt tiår senere åpnes Hotel Riviera på den samme tomten. Har Moss grunn til å håpe på at både menneskene og båttrafikken vil komme tilbake til denne delen av byen?

Les mer