Om Verket

På tomten til gamle Moss Jernverk, er Höegh Eiendom i full gang med å utvikle en ny og levende bydel, som passende nok har fått navnet Verket. Den nye bydelen blir et attraktivt sentrum i Moss med boliger, handel og næringsvirksomhet, og ikke minst et pulserende liv!

En helt ny og levende bydel

Vi har store ambisjoner når vi utvikler det gamle industriområdet til en moderne bydel i forlengelse av dagens bysentrum. Verket skal bli et område som både nåværende og fremtidige innbyggere – og vi i Höegh Eiendom – kan være stolte av. Gamle kulturminner blir tatt vare på for ettertiden, samtidig som området på nytenkende vis utvikles med øyne for fremtiden.

Lista er lagt høyt når det gjelder arkitektur, bokvalitet og uteområder. Derfor har vi engasjert noen av landets fremste arkitektmiljøer til å tegne og utvikle området sammen med oss. Verket vil når det står ferdig inneholde et mangfold av boliger, kulturtilbud, restauranter, butikker, arbeidsplasser og et spennende studentmiljø. 

DiarrowCMS

DiarrowCMS

Boliger

Ferdig utviklet vil Verket romme ca. 2000 nye boliger. Støperiet er det første boligprosjektet som har blitt bygget og består av tilsammen 165 leiligheter. Prosjektet satte en solid salgsrekord i Moss og fornøyde boligkjøpere har nå flyttet inn. 

Nå skal vannkanten utvikles, og først ut er Hotell Riviera og 3 bolighus som skal romme 57 topp moderne leiligheter med utadrettet næring langs bryggepromenaden.

DiarrowCMS

Næringsbygg

Verket utvikles nå fra et gammelt industriområde til et urbant bymiljø. I samspill med eksisterende arkitektur utvikler vi nye og inspirerende næringsbygg med arbeidsmiljøer som tilpasses virksomheters behov. Deler av papirfabrikkens eksisterende bygningsmasse skal beholdes, og egner seg godt til ulike små og store virksomheter. Det er allerede stor aktivitet på Verket og mange har sitt daglige virke her, men vi har plass til flere. Ønsker din bedrift å flytte til Verket – ta kontakt med oss!

DiarrowCMS