LUKK
ForsidenBoNæringKulturTilbud og opplevelserHva skjerAktueltOm VerketKontakt

Næring på Verket

Moderne og
sentralt

Se våre ledige lokaler

SCROLL NED

Tett beliggende på Stor-Oslo med flott natur, kultur og god infrastruktur, har området stor tilflyttingsvekst. I dag er det i overkant av 700 personer som har sin arbeidsplass helt eller delvis på Verket. Vi tilbyr lokaler med historisk forankring, eller nybygg som i Ankers Hus. På bakkeplan har vi fokus på utadrettet virksomhet og flere spennende aktører er godt i gang.

Noen av leietakerne
på Verket

Vippetippen

Støperiet, bygulvet

På Vippetippen kan du unne deg litt velfortjent egentid. Her tilbys vippe extensions, negler, bryn og vippeløft. Se fantastiske resultater på Vippetippens Facebook-side og Instagramprofil.

Gå til nettside

Vippetippen

Støperiet, bygulvet

På Vippetippen kan du unne deg litt velfortjent egentid. Her tilbys vippe extensions, negler, bryn og vippeløft. Se fantastiske resultater på Vippetippens Facebook-side og Instagramprofil.

Se nettside

Underverket

Dørene åpner på Verkets nye gastropub! Beliggende ved Elveplassen, under Verket Scene, og med historiske lokaler med mye sjel.

Se nettside

Tapa

Støperiet

Restaurant Tapa åpnet i september 2022 og tilbyr spennende tapasmeny med høy kvalitet. De har også TapaBar hvor de tilbyd mat fra barmeny og noe godt i glasset. Ønsker du chambre separee har de hele 36 sitteplasser tilgjengelig for dette.

Se nettside

Haarverket

Ankers Hus

På Haarverket setter de godt håndverk i fokus, og målet er å gi deg en totalopplevelse. Her møter du dedikerte frisører som er stolte av yrket sitt.

Se nettside

Verket MediSpa

Støperiet, bygulvet

Her møter du sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier som tilbyr veldokumenterte, effektive medisinske og kosmetiske hudbehandlinger. Du kan føle deg trygg på at kompetanse og kunnskap om hud gir deg de beste resultatene.

Se nettside

PelsPels

Rebækkas gate

Hos PelsPels fokuserer de på det de kan best - hårklipp, skjeggtrim og barbering. Unn deg litt luksus!

Se nettside

Næringseiendom

Ankers Hus

Ankers Hus var det første nybygget på Verket, og inviterer resten av Moss sentrum over Mosseelva og den nyetablerte gangforbindelsen. Det flotte bygget på hele 10000 kvm. huser mange spennende leietakere. Det eies av Pareto, og forvaltes av Höegh Eiendom.

Størrelse fra
46 - 209 m2

Pris fra
KR 3 400 000

M:6

Verkets sjarmerende perle! Dette var bygget som huset massetårn 6, derav navnet M:6. Bygget er nå totalrenovert, men har beholdt sitt historiske preg ved at mange originale elementer er bevart. M:6 huser blant annet spisestedet Kollektivet, Byggfakta, Finance Professionals og Sempro.

Størrelse fra
46 - 209 m2

Pris fra
KR 3 400 000

Ö - kontorleie gjort enkelt

Ö er et eget kontorfellesskap på M:6 hvor du tegner medlemskap tilpasset ditt behov. Trenger du eget kontor? Fast plass? Ellers kan du ta med deg laptoppen og sitte på Åpen plass? Valget er ditt!

Størrelse fra
46 - 209 m2

Pris fra
KR 3 400 000

Konventions-gaarden

I dette historiske bygget ble selveste Mossekonventionen undertegnet i 1814. Nå er bygget modernisert, og rommer ca. 2000 kvm. kontorer og næringslokaler. Blant byggets leietakere er American College of Norway og Asker Entreprenør. Her finner du også Höegh Eiendoms egne ansatte.

Størrelse fra
46 - 209 m2

Pris fra
KR 3 400 000

Ankers Hus

Ankers Hus var det første nybygget på Verket, og inviterer resten av Moss sentrum over Mosseelva og den nyetablerte gangforbindelsen. Det flotte bygget på hele 10000 kvm. huser mange spennende leietakere. Bygget forvaltes av Höegh Eiendom.

Størrelse fra
67 - 116 m2

Pris fra
KR 3 400 000

M:6

Verkets sjarmerende perle! Dette var bygget som huset massetårn 6, derav navnet M:6. Bygget er nå totalrenovert, men har beholdt sitt historiske preg ved at mange originale elementer er bevart. M:6 huser Byggfakta, Finance Professionals, Tolletaten og s360 (tidligere Sempro).

Størrelse fra
67 - 116 m2

Pris fra
KR 3 400 000

Ö - kontorleie gjort enkelt

Ö er et eget kontorfellesskap i 6. etasje på Ankers Hus hvor du tegner medlemskap tilpasset ditt behov. Trenger du eget kontor? Fast plass hvor du kan rigge deg til med eget utstyr? Du kan også ta med deg laptopen og sitte på Åpen plass. Valget er ditt!

Størrelse fra
67 - 116 m2

Pris fra
KR 3 400 000

Konventions-gaarden

I dette historiske bygget ble Mossekonventionen undertegnet i 1814. Nå er bygget modernisert, og rommer ca. 2000 kvm. kontorer og næringslokaler. Blant byggets leietakere er ØM Fjell - Asker Entreprenør og Podium.

Størrelse fra
67 - 116 m2

Pris fra
KR 3 400 000

Bernt Ankers gate 19 - Verket Scene

I det gamle sveise- og sentralverkstedet fra Peterson-tiden finner du nå mange spennende aktører. Arktitekturverket, Insitu, Pixel, Rythm danseklubb, gastropuben Underverket og ikke minst Verket Scene med rikholdig kulturprogram. Bygget er på ca. 3100 kvm.

Størrelse fra
67 - 116 m2

Pris fra
KR 3 400 000

Tilbud og opplevelser på Verket

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dream Spectre Tattoo Collective

I Rebækkas gate, nærmest jernbanen, finner du en gjeng dyktige tatovører med mange års erfaring. I freshe nye lokaler kan du bli merket for livet.

Helse og velvære

Trening på Verket

Både på Rabben og langs Elvepromenaden finner du ulike treningsapparater. Allsidig styrketrening ute i friluft og gratis for alle som ønsker å holde seg i form.

Aktivitet

Tapa

Ved Elveplassen, med flott uteservering, finner du en moderne tapasrestaurant med spennende meny. Det er også en egen bar med barmeny

Servering

Kajakk-utleie

Frister en tur på vannet? Ved elvebredden finner du to kajakker til fritt utlån, hvis du plukker med deg plast og søppel på turen

Aktivitet

Haarverket

På Haarverket møter du erfarne frisører med god faglig kompetanse. Vi fører merker som Joico, Oway, Miriam Quevedo og R+Co

Helse og velvære

PelsPels

Barberer og frisør med stort utvalg av produkter til blant annet hår, skjegg og barbering.

Helse og velvære

Verket MediSpa

Hos oss tilbys hudbehandlinger og injeksjonsbehandlinger av kosmetiske hudsykepleiere basert på din hudtype og hudtilstand

Helse og velvære

SeaRib Norway

Totalleverandør av skreddersydde utflukter og transport for alle typer arrangementer, både bedrift og privat.

Aktivitet

Verket Scene

På Verket Scene arrangeres det jevnlig konserter og forestillinger, og lokalet kan leies til arrangementer av alle slag.

Overnatting og konferanse
Servering
Aktivitet

Underverket

Gastrobar hvor du og ditt selskap kan nye god mat og drikke i unike lokaler. Vi har også arrangementer som quiz og konserter.

Servering

Vippetippen

På Vippetippen får du flotte og velstelte negler, vipper og bryn til hverdags og fest!

Helse og velvære

Aktuelt

Ikke bare ambisjoner og festtaler, men viktig hverdagsinkludering

Før var Verket et lukket og inngjerdet industriområde hvor allmennheten ikke hadde adgang. Höegh Eiendoms mål har alltid vært å gjøre området tilgjengelig for alle. Uansett alder eller økonomisk situasjon, om du ønsker å bosette deg her eller bare gå en tur langs strandlinja. Det er en beslutning som forplikter.

Les mer

Ny innovasjon og utvikling for Verket

Etter en vellykket åpning av Verket, med spirende mat- og kulturliv, en bydel som fylles opp med tilbud og aktiviteter og et næringsliv som opplever vekst, så er det grunn til å stoppe opp og spørre seg; hva er det neste som skal skje her?

Les mer

Felleskap og identitet gjennom mat og kultur

Verket skal ikke bare være en bydel hvor det er kort avstand til aktiviteter og nøkkelfunksjoner du trenger i hverdagen. Det skal også være en bydel hvor arkitektur og bærekraftprinsipper preger hele prosjektet. Verket skal også være en bydel som tør mer, som tar plass, og som kanskje til og med er litt bråkete innimellom! Når det kommer til mat og kultur så har Verket allerede bitt godt fra seg.

Les mer

Vekst og ny næringsvirksomhet i Moss

Det har vært industri på Verket i Moss siden 1704. Papirfabrikken M. Peterson & Søn slukket lyset og la ned virksomheten sin i 2012, og med det var mer enn 300 år med industrihistorie over. Etter en lang utviklingsperiode, skapes det nå på nytt liv og ny næringsvirksomhet i den historiske bydelen i Moss.

Les mer

Gjerdene er tatt ned- alle er invitert

Verket i Moss har alltid vært avstengt med høye gjerder, frem til dette ble åpnet for alle for 10 år siden. Etter transformasjonen fra industri til bydel med boliger, næring og kulturliv er gjerdene nå fjernet. Dette området med moderne boliger kunne lett blitt et område forbeholdt de få. Men boligutbygger Höegh Eiendom har hatt mål om å skape et samlingspunkt som leverer på ambisjoner om sosial bærekraft: Verket skulle bli en bydel for opplevelse og rekreasjon for folk fra alle lag i samfunnet.

Les mer

Nytt liv på Verket

Byen Moss vokste frem i munningen til Mosseelva. Her har det vært industri helt tilbake på 1500-tallet. Nå er Verket et område som har forvandlet seg fra industri til moderne boliger og næringsliv, med et hotell med inspirasjon fra verdens rivieraer og et parkanlegg hvor hele byen er velkommen. Men er veksten og utviklingen i denne bydelen noe som kan skape stolthet?

Les mer

Fra skepsis til stolthet – en ny bydel i Moss blir til

I kanalen som forbinder Mossesundet med Værlebukta har skipene kommet langveisfra siden grunnleggelsen av Moss Jernverk i 1704. Da papirfabrikken til M. Peterson & Søn ble nedlagt i 2012 ble det blikk stille på det tidligere industriområdet. Et drøyt tiår senere åpnes Hotel Riviera på den samme tomten. Har Moss grunn til å håpe på at både menneskene og båttrafikken vil komme tilbake til denne delen av byen?

Les mer

Kanonsommer på Verket!

Sommeren 2023 er nå historie, men det ble en for minnebøkene. Det har blitt gjennomført rekordmange arrangementer for store og små.

Les mer

Jeg ønsker å vite mer om lokaler på Verket

* = Obligatoriske felter.

SendVed å sende inn skjema samtykker jeg i å bli kontaktet av Höegh Eiendom, vedr. lokaler. Informasjonen blir håndtert ihht Höegh Eiendoms personvernerklæring som kan leses her.

Takk! Din interesse er mottatt.
Ups! noe gikk galt. Har du husket riktig formattering?

Les mer om livet på Verket