LUKK
ForsidenBoNæringKulturTilbud og opplevelserHva skjerAktueltKontakt

Hver fjerde Verket Brygge-kjøper er fra Oslo

Höegh Eiendoms suksessprosjekt i Moss lokker boligkjøpere fra hovedstaden.

Verket Brygge i Moss fortsetter å slå alle salgsrekorder i området. Forrige måned ble de siste 32 leilighetene i det ettertraktede boligprosjektet lagt ut for salg med en prislapp fra 3 til 19,5 millioner kroner, og nok en gang har salget vært over all forventning. – Av de 71 leilighetene i Verket Brygge II er det nå bare ti ledige igjen. Mange av leilighetene har en utsalgspris som slår alle tidligere rekorder i området, og at de skulle bli revet vekk så raskt hadde vi ikke regnet med, forteller Jan Erik Kristiansen, Höegh Eiendoms direktør for forretningsområde Moss. Selv om flesteparten av de som flytter inn i suksessprosjektet er fra Moss, kommer omtrent hver fjerde boligkjøper fra Oslo.

Ser til Viken

De siste årene har rekordmange osloborgere flyttet fra hovedstaden. Mange av disse søker seg til andre deler av Østlandet, og Moss er en yndet destinasjon.

– Mange har fått øynene opp for områdets unike kvaliteter, med nærhet til sjøen og naturen og enkel pendling til hovedstaden. Når Verket Brygge står ferdig med sine sjønære leiligheter, serveringssteder og aktivitetstilbud, vil beboerne få alt av fasiliteter like utenfor dørstokken. Her får man feriefølelsen til hverdags, og en rekke bokvaliteter som det er vanskelig å finne midt i Oslo-gryta, sier Kristiansen.

Etter mange års planlegging og utvikling, begynner området nå å ta form. Om ett år står hotellet ferdig, sammen med den nye byparken og deler av havnepromenaden. Den aktive havnepromenaden vil være komplett om litt over to år. Næringslokalene mot Verksplassen og promenaden skal huse gode serveringssteder, butikker og kontorer.

– Dette blir to veldig spennende år. Det er nå vi skal realisere det vi virkelig har drømt om siden starten, og koble prosjektet ordentlig mot sjøen, forteller Kristiansen.

– Når hotellet står ferdig, kommer vi til å endre hele kystlinjen i Mossesundet, og vi håper den blir så bra som det vi har jobbet mot helt siden 2012. Byen skal få en aktiv sjøfront som vil gjøre Moss til en yrende sommerby med både bystrand, gjestebåtplasser og restauranter, sier Kristiansen.

Det lille ekstra

I tillegg til å kunne friste med alt av moderne kvaliteter og nærhet til sjøen, er 33 av de 71 leilighetene i prosjektet – som de eneste i Norge – spesialdesignet av interiørdesigner Halvor Bakke. Her kan boligkjøperne velge mellom tre ulike interiørstiler signert den profilerte «Eventyrlig oppussing»-programlederen.

Men skal man sikre seg en av disse, gjelder det å kjenne sin besøkelsestid. Byggetrinnet som nå er lagt ut for salg er det foreløpig siste om man ønsker seg en bolig i vannkanten i Moss.

– Dette er siste sjanse til å sikre seg en leilighet i dette prosjektet, og det er bare noen svært få boliger igjen. Nå er det like før vi setter spaden i jorden, og vi gleder oss til å se de siste beboerne flytte inn i løpet av sommeren og høsten 2024, sier Kristiansen.

Annet aktuelt

Flåtefest på Elveplassen

Snart er det klart for Flåtefest igjen! Gjør deg klar for en skikkelig sommerfest på Elveplassen den 5. august!

Les mer

Vannsportfestivalen 16. - 17. juni

En skikkelig folkefest for hele byen, finner sted på Verket. Vi gleder oss til et av sommerens vakreste eventyr

Les mer

Höegh Eiendom mottok gjev pris for M:6 på Verket

For andre gang på fire år stakk Höegh Eiendom av med Moss bys pris for god byggeskikk. – Det er utrolig hyggelig å få en slik anerkjennelse etter å ha tatt såpass store grep som det vi har gjort!

Les mer

– Dette er bærekraft i praksis

Höegh Eiendom flytter inn i nye kontorer i Moss hvor nesten alt av møbler og materialer er gjenbruk.

Les mer

Forlenger og utvider på Verket

Byggfakta signerer ny leieavtale med Höegh Eiendom i Moss, og utvider til 1000 kvadratmeter for å huse videre vekst.

Les mer

Dette blir julenostalgi på sitt beste

Julenostalgi på sitt beste - Höegh Eiendom inviterer til «Jul på Verket» i Moss sentrum for tiende år på rad.

Les mer

– Nå kommer bærekraftarbeidet vårt kundene til gode

Med fastprisavtaler på strøm og kontinuerlig arbeid med energibesparende tiltak, har Höegh Eiendom sørget for lavere og mer forutsigbare energikostnader for sine leietakere – også i dagens galopperende strømmarked.

Les mer

Hemmeligheten bak ombrukssuksessen

Slik lyktes Höegh Eiendom med å skape Norges første sirkulære bygg med vernestatus.

Les mer