LUKK
ForsidenBoNæringKulturTilbud og opplevelserHva skjerAktueltKontakt

Dette blir julenostalgi på sitt beste

Julenostalgi på sitt beste - Höegh Eiendom inviterer til «Jul på Verket» i Moss sentrum for tiende år på rad.

Höegh Eiendom gjentar suksessen med «Jul på Verket» for tiende gang.

Tirsdag 13. desember er det igjen duket for sang, lys og god julestemning når Höegh Eiendom inviterer til «Jul på Verket» i Moss sentrum for tiende år på rad.

– Vi arrangerte dette første gang i 2013. Den gang var det nesten ingenting som skjedde på Verket, så vi begynte med et enkelt Lucia-arrangement. Nå er det blitt så populært at vi har vokst oss ut av vår faste endestasjon for Lucia-toget, Konventionsgaarden. Derfor går toget i år helt ned til Elveplassen, hvor det blir god plass til alle, sier Eva Kristin Talberg, markedsansvarlig i Höegh Eiendom.

Lucia-toget ledes an av koret Polyphonic gjennom en julepyntet arbeiderboliggate. På Elveplassen blir det mer korsang og minikonsert med hele Norges sangyndling Helene Bøksle. Butikker og serveringssteder på Verket holder kveldsåpent til klokken 20, med fri parkering for alle besøkende.

– Dette blir julenostalgi på sitt beste, og alt er gratis. Mange tenker kanskje at Verket er en sommerdestinasjon på grunn av beliggenheten ved vannet, men dette er blitt en veldig fin årlig tradisjon som viser at Verket er et hyggelig sted å være også på vinterstid, sier Talberg.

Mer julehygge på Verket

I tillegg til å skape julestemning for byens befolkning, planlegges også en ekstra god start på dagen for de mange som jobber ved Verket.

– Vi skal være til stede i kontorbyggene våre fra morgenen av, og dele ut gløgg og lussekatter til alle som kommer på kontoret. Vi har flotte juletrær i flere av byggene våre, og her er det julegaveinnsamling til Røde Kors frem mot jul. Dessuten er vi glade for å kunne bidra til julaftenfeiring på Verket, i samarbeid med blant andre Kirkens bymisjon, kirkene i Moss, Verket Scene og Moss i Sentrum, sier Talberg.

– I Höegh Eiendom etterstreber vi å skape levende steder som begeistrer, og sosial bærekraft er en viktig del av dette. Når vi utvikler byer og tettsteder setter vi oss fore å gi en merverdi til alle som lever sine liv der, og vi håper at julens arrangementer vil være positive bidrag til lokalmiljøet.

Annet aktuelt

Flåtefest på Elveplassen

Snart er det klart for Flåtefest igjen! Gjør deg klar for en skikkelig sommerfest på Elveplassen den 5. august!

Les mer

Vannsportfestivalen 16. - 17. juni

En skikkelig folkefest for hele byen, finner sted på Verket. Vi gleder oss til et av sommerens vakreste eventyr

Les mer

Höegh Eiendom mottok gjev pris for M:6 på Verket

For andre gang på fire år stakk Höegh Eiendom av med Moss bys pris for god byggeskikk. – Det er utrolig hyggelig å få en slik anerkjennelse etter å ha tatt såpass store grep som det vi har gjort!

Les mer

– Dette er bærekraft i praksis

Höegh Eiendom flytter inn i nye kontorer i Moss hvor nesten alt av møbler og materialer er gjenbruk.

Les mer

Forlenger og utvider på Verket

Byggfakta signerer ny leieavtale med Höegh Eiendom i Moss, og utvider til 1000 kvadratmeter for å huse videre vekst.

Les mer

Hemmeligheten bak ombrukssuksessen

Slik lyktes Höegh Eiendom med å skape Norges første sirkulære bygg med vernestatus.

Les mer

– Nå kommer bærekraftarbeidet vårt kundene til gode

Med fastprisavtaler på strøm og kontinuerlig arbeid med energibesparende tiltak, har Höegh Eiendom sørget for lavere og mer forutsigbare energikostnader for sine leietakere – også i dagens galopperende strømmarked.

Les mer

Hver fjerde Verket Brygge-kjøper er fra Oslo

Höegh Eiendoms suksessprosjekt i Moss lokker boligkjøpere fra hovedstaden.

Les mer