LUKK
ForsidenBoNæringKulturTilbud og opplevelserHva skjerAktueltOm VerketKontakt

Næringslivsprisen 2021 til Höegh Eiendom

– Vinneren har bidratt sterkt til å sette Moss og regionen på kartet, sier juryen i sin begrunnelse

– Vinneren har bidratt sterkt til å sette Moss og regionen på kartet, sier juryen i sin begrunnelse

Höegh Eiendom Øst, forretningsområde Moss, er tildelt Næringslivsprisen i Mosseregionen 2021. Prisen deles ut som en anerkjennelse til selskaper som har vist innovasjonskraft, har vekstpotensial og skaper positive ringvirkninger i regionen.

– Gjennom sin virksomhet lokalt i Moss fremstår vinneren som en solid og lokalt forankret aktør i det regionale næringsliv. De har tatt på seg en stor oppgave i å transformere selve arnestedet for byen. Her kombineres områdets unike og historiske røtter med morgendagens behov og muligheter, heter det i juryens begrunnelse.

– Selskapets aktivitet over tid i Moss og interessen for å ivareta og drive stedsutvikling har allerede gitt store ringvirkninger for Moss og regionen – og mer forventes. Det skjer mye på Verket, mange nyetableringer og boliger med moderne og urbane kvaliteter, nye byrom, nytt hotell og ny folkepark. Dette gir grunnlag for et urbant og innovativt næringsliv, service og tjenester vi ikke har opplevd her før, fortsetter juryen.

Stort engasjement

Det var ordfører Hanne Tollerud som var prisutdeler under Mosseregionskonferansen torsdag. Jan Erik Kristiansen, Höegh Eiendoms direktør for forretningsområde Moss, mottok prisen på vegne av selskapet

– Vår ambisjon er å skape gode nabolag og levende steder som begeistrer, både for dagens og fremtidens generasjoner. Vi er stolte og glade for at vårt arbeid i Moss blir lagt merke til av flere med hjerte for byen, for det er menneskene som bor, jobber og lever her som fyller området med liv, sier Kristiansen.

Annet aktuelt

Kanonsommer på Verket!

Sommeren 2023 er nå historie, men det ble en for minnebøkene. Det har blitt gjennomført rekordmange arrangementer for store og små.

Les mer

Höegh Eiendom åpner Hotel Riviera i Moss

Verket i Moss har de siste årene vært et av Höegh Eiendoms største og mest vellykkede byutviklingsprosjekter. Med åpningen av Hotel Riviera får området et etterlengtet knutepunkt til glede for mossingene og besøkende.

Les mer

Flåtefest på Elveplassen

Snart er det klart for Flåtefest igjen! Gjør deg klar for en skikkelig sommerfest på Elveplassen den 5. august!

Les mer

Vannsportfestivalen 16. - 17. juni

En skikkelig folkefest for hele byen, finner sted på Verket. Vi gleder oss til et av sommerens vakreste eventyr

Les mer

Höegh Eiendom mottok gjev pris for M:6 på Verket

For andre gang på fire år stakk Höegh Eiendom av med Moss bys pris for god byggeskikk. – Det er utrolig hyggelig å få en slik anerkjennelse etter å ha tatt såpass store grep som det vi har gjort!

Les mer

– Dette er bærekraft i praksis

Höegh Eiendom flytter inn i nye kontorer i Moss hvor nesten alt av møbler og materialer er gjenbruk.

Les mer

Forlenger og utvider på Verket

Byggfakta signerer ny leieavtale med Höegh Eiendom i Moss, og utvider til 1000 kvadratmeter for å huse videre vekst.

Les mer

Dette blir julenostalgi på sitt beste

Julenostalgi på sitt beste - Höegh Eiendom inviterer til «Jul på Verket» i Moss sentrum for tiende år på rad.

Les mer