LUKK
ForsidenBoNæringKulturTilbud og opplevelserHva skjerAktueltOm VerketKontakt

Vannsportfestivalen 16. - 17. juni

En skikkelig folkefest for hele byen, finner sted på Verket. Vi gleder oss til et av sommerens vakreste eventyr

Endeliger den tilbake, den legendariske Vannsportfestivalen!
Dette er helgen hele byen skal samles ved sjøen for fantastiske opplevelser oggode minner.
Den legendariske konkurransen som setter teamwork og samhold på prøve i detvåte elementet i Kanalen i Moss. Det blir en folkefest i en fantastisk arena,og vi kan love en morsom og spennende opplevelse på vannet og en finsommerkveld på festivalområdet på Rabben på Verket. De morsomste og mestkreative bidragene premieres senere inne på festivalområdet

Dødsekonkurranse og konserter
Attraksjonen denne dagen er dødsing.
Sammen med vår lokale dødser, Simen, jobber vi med å få tak i de beste dødsernei Norge til en spektakulær dødseopplevelse ved Rabben på Verket.
Showet foregår fra en lekter som ligger ute i vannet og vil nok derfor bli enspektakulær opplevelse for publikum både på land og vann.

Artister påscenen fredag er Super DiscoCruiser, Brødrene Bausa, DJ Moss med saxofonist og SOS It´s ABBA time

Dragebåtrace i kanalen ogkonserter på Rabben
Dragebåtrace i kanalen. Her skal bedrifter konkurrere om å vinne den gjeveprisen om å raskest mulig padle en strekning i kanalen. Det er et yrende liv oggod stemning da de ulike lagene tar plass i sine kostymer og kjemper om toppen.Det hele starter med opptog fra Elveplassen på Verket med alle deltageregjennom byen og ned i kanalen.
Kvelden avsluttes med konserter på Rabben. Artister for kvelden er One Night WithQueen Åge Steen, Hobo Train, Moss Big Band og DJ Moss.

Vi gleder oss til å se deg!

Annet aktuelt

Ikke bare ambisjoner og festtaler, men viktig hverdagsinkludering

Før var Verket et lukket og inngjerdet industriområde hvor allmennheten ikke hadde adgang. Höegh Eiendoms mål har alltid vært å gjøre området tilgjengelig for alle. Uansett alder eller økonomisk situasjon, om du ønsker å bosette deg her eller bare gå en tur langs strandlinja. Det er en beslutning som forplikter.

Les mer

Ny innovasjon og utvikling for Verket

Etter en vellykket åpning av Verket, med spirende mat- og kulturliv, en bydel som fylles opp med tilbud og aktiviteter og et næringsliv som opplever vekst, så er det grunn til å stoppe opp og spørre seg; hva er det neste som skal skje her?

Les mer

Felleskap og identitet gjennom mat og kultur

Verket skal ikke bare være en bydel hvor det er kort avstand til aktiviteter og nøkkelfunksjoner du trenger i hverdagen. Det skal også være en bydel hvor arkitektur og bærekraftprinsipper preger hele prosjektet. Verket skal også være en bydel som tør mer, som tar plass, og som kanskje til og med er litt bråkete innimellom! Når det kommer til mat og kultur så har Verket allerede bitt godt fra seg.

Les mer

Vekst og ny næringsvirksomhet i Moss

Det har vært industri på Verket i Moss siden 1704. Papirfabrikken M. Peterson & Søn slukket lyset og la ned virksomheten sin i 2012, og med det var mer enn 300 år med industrihistorie over. Etter en lang utviklingsperiode, skapes det nå på nytt liv og ny næringsvirksomhet i den historiske bydelen i Moss.

Les mer

Gjerdene er tatt ned- alle er invitert

Verket i Moss har alltid vært avstengt med høye gjerder, frem til dette ble åpnet for alle for 10 år siden. Etter transformasjonen fra industri til bydel med boliger, næring og kulturliv er gjerdene nå fjernet. Dette området med moderne boliger kunne lett blitt et område forbeholdt de få. Men boligutbygger Höegh Eiendom har hatt mål om å skape et samlingspunkt som leverer på ambisjoner om sosial bærekraft: Verket skulle bli en bydel for opplevelse og rekreasjon for folk fra alle lag i samfunnet.

Les mer

Nytt liv på Verket

Byen Moss vokste frem i munningen til Mosseelva. Her har det vært industri helt tilbake på 1500-tallet. Nå er Verket et område som har forvandlet seg fra industri til moderne boliger og næringsliv, med et hotell med inspirasjon fra verdens rivieraer og et parkanlegg hvor hele byen er velkommen. Men er veksten og utviklingen i denne bydelen noe som kan skape stolthet?

Les mer

Fra skepsis til stolthet – en ny bydel i Moss blir til

I kanalen som forbinder Mossesundet med Værlebukta har skipene kommet langveisfra siden grunnleggelsen av Moss Jernverk i 1704. Da papirfabrikken til M. Peterson & Søn ble nedlagt i 2012 ble det blikk stille på det tidligere industriområdet. Et drøyt tiår senere åpnes Hotel Riviera på den samme tomten. Har Moss grunn til å håpe på at både menneskene og båttrafikken vil komme tilbake til denne delen av byen?

Les mer

Kanonsommer på Verket!

Sommeren 2023 er nå historie, men det ble en for minnebøkene. Det har blitt gjennomført rekordmange arrangementer for store og små.

Les mer