LUKK
ForsidenBoNæringKulturTilbud og opplevelserHva skjerAktueltOm VerketKontakt

Kanonsommer på Verket!

Sommeren 2023 er nå historie, men det ble en for minnebøkene. Det har blitt gjennomført rekordmange arrangementer for store og små.

Rabben tas i bruk

I mai åpnet Hotel Riviera og vår nye bypark, Rabben. Med det fantastiske været vi fikk på forsommeren var det full badestrand og høy aktivitet på både volleyballbanen, gjestebryggene og i badevannet. Første arrangement i parken ble Vannsportfestivalen i juni. Her fikk man oppleve dødsekonkurranse fra stupetårn på lekter med norgeseliten på plass, etterfulgt av konserter og bankett.

August ble en folkefest

I august var det fullspekket program hver helg og norges koseligste festival, Flåtefest, kjørte i gang augustfesten på Elveplassen med gratis barne- og ungdomsfesitval på dagtid, og for de litt mer voksne på kvelden. Andre helgen var det duket for allsidig program med gratis utekino fredag og lørdag på Elveplassen, Hellbillies-konsert på lørdag kveld, og gratis barnefestival A Walk in the Park på søndag. Denne helgen alene var det minst 10.000 besøkende på Verket og strålende stemning. Påfølgende helg var det en mer sportslig begivenhet da Christian Frederik-løpet ble arrangert. Ny løypeprofil av året, gjorde at vi fikk løperne gjennom Verket to ganger, samt start og målgang. Gode prestasjoner og et løp som passer for alle. August ble rundet av med byens feiring av Pride hvor det var boblefotball på Elveplassen og oppstilling for Pride-toget på området vårt. Og selv om sommeren er på hell, blir det mange arrangementer utover høst og vinter, hvor høydepunktet er vårt eget Jul på Verket.

Takk til alle arrangører som ønsker å bruke Verket, det er mennesker som skaper de gode møteplassene.

Annet aktuelt

Höegh Eiendom åpner Hotel Riviera i Moss

Verket i Moss har de siste årene vært et av Höegh Eiendoms største og mest vellykkede byutviklingsprosjekter. Med åpningen av Hotel Riviera får området et etterlengtet knutepunkt til glede for mossingene og besøkende.

Les mer

Flåtefest på Elveplassen

Snart er det klart for Flåtefest igjen! Gjør deg klar for en skikkelig sommerfest på Elveplassen den 5. august!

Les mer

Vannsportfestivalen 16. - 17. juni

En skikkelig folkefest for hele byen, finner sted på Verket. Vi gleder oss til et av sommerens vakreste eventyr

Les mer

Höegh Eiendom mottok gjev pris for M:6 på Verket

For andre gang på fire år stakk Höegh Eiendom av med Moss bys pris for god byggeskikk. – Det er utrolig hyggelig å få en slik anerkjennelse etter å ha tatt såpass store grep som det vi har gjort!

Les mer

– Dette er bærekraft i praksis

Höegh Eiendom flytter inn i nye kontorer i Moss hvor nesten alt av møbler og materialer er gjenbruk.

Les mer

Forlenger og utvider på Verket

Byggfakta signerer ny leieavtale med Höegh Eiendom i Moss, og utvider til 1000 kvadratmeter for å huse videre vekst.

Les mer

Dette blir julenostalgi på sitt beste

Julenostalgi på sitt beste - Höegh Eiendom inviterer til «Jul på Verket» i Moss sentrum for tiende år på rad.

Les mer

– Nå kommer bærekraftarbeidet vårt kundene til gode

Med fastprisavtaler på strøm og kontinuerlig arbeid med energibesparende tiltak, har Höegh Eiendom sørget for lavere og mer forutsigbare energikostnader for sine leietakere – også i dagens galopperende strømmarked.

Les mer