LUKK
ForsidenBoNæringKulturTilbud og opplevelserHva skjerAktueltOm VerketKontakt

Höegh Eiendom åpner Hotel Riviera i Moss

Verket i Moss har de siste årene vært et av Höegh Eiendoms største og mest vellykkede byutviklingsprosjekter. Med åpningen av Hotel Riviera får området et etterlengtet knutepunkt til glede for mossingene og besøkende.

– Dette er virkelig kronen på Verket! Hotellet er et viktig byutviklingsprosjekt for Moss.

Byggingen av hotellet vil styrke attraktiviteten til Verket Moss og Moss sentrum, og vi ser allerede en økning i næring og aktivitet i området. Hotellet er ikke bare et sted man reiser til, vi er helt sikre på at det vil bidra til å øke byens attraktivitet og brukes av lokalbefolkningen, sier Jan Erik Kristiansen, direktør for forretningsområde Moss.

 

Et enestående destinasjonshotell

På hotellet får gjestene en opplevelse av atmosfæren vi vanligvis forbinder med Middelhavet. Med inspirasjon fra rivieraen har Höegh Eiendom skapt et sted som gjenspeiler eleganse og stil. Konferansefasilitetene er utformet som en Social Club der en hel etasje er tilpasset fleksibel bruk, enten det er behov for møter, messer, produktlanseringer, utstillinger, selskaper eller å mingle.

 

Hotel Riviera har 172 hotellrom, konferanse- og selskapslokaler, restaurant og bar, og et basseng på taket i 14.etasje som holder 35 grader hele året. På strandpromenaden kan man nyte livet utendørs eller ta heisen opp til hotellets toppetasje for egentid med spa og velvære.

 

– Dette hotellkonseptet representerer enestående innovasjon. Fra begynnelsen av har vi hatt en ambisjon om å bygge et hotell som ikke bare er et konferansehotell, men som også kan fungere som et nytt møtested for et bredere publikum enn bare innbyggerne i Moss. Beliggenheten på Verket er ekstraordinær: Oslofjorden kruser mot døren, og havnepromenaden, omgitt av den nyopprettede byparken, skaper en sjelden atmosfære som er vanskelig å finne andre steder, sier Atle Sundby, prosjektdirektør i Höegh Eiendom.

 

Utbyggingen er et samarbeid mellom Höegh Eiendom og NGH (Norwegian Hospitality Group), der Höegh Eiendom er byggherre forprosjektet.

 

– Vi har hatt et godt og tett samarbeid med Thor Morten Halvorsen og Norwegian Hospitality Group. Alt er veldig godt gjennomarbeidet – og resultatet er enda mer imponerende enn vi hadde forestilt oss, fortsetter Sundby.

 

Miljøbevisste valg

Höegh Eiendom har en bærekraftstrategi som sikrer at selskapet tar hensyn til miljøet i alle prosjekter. Det er blitt implementert energieffektive løsninger og hotellet oppfyller energiklasse A-standarder.

 

– Vi har brukt energieffektive løsninger som reduserer forbruket og klimapåvirkningen betydelig. Vi har også tatt i bruk innovative og bærekraftige byggematerialer for å minimere miljøpåvirkningen. Hotellet er designet med tanke på bærekraftighet og har blitt utviklet med hensyn til økosystemet rundt Verket. Vi har bevart og integrert den naturlige skjønnheten i området i utformingen av hotellets utendørsområder, forteller Sundby.

 

Stor(dalen)slagen åpning

Selv om hotellet har vært i drift siden mandag22. mai, ble det fredag offisielt åpnet med taler og underholdning. Hotellet er en del av Nordic Hotels & Resorts, en samling av enkeltstående hotell i hotellkonsernet Strawberry.

 

Under åpningsseremonien var det flere eminente gjester til stede, inkludert grunnleggeren av Strawberry, Petter A. Stordalen.

 

– Vi har sett frem til dette øyeblikket i lang tid. Vi er glade for det gode samarbeidet vi har hatt i forkant av åpningen av Hotel Riviera. Dette konseptet vil utvilsomt bli høyt verdsatt av våre gjester, uttrykker Petter A. Stordalen.

Annet aktuelt

Kanonsommer på Verket!

Sommeren 2023 er nå historie, men det ble en for minnebøkene. Det har blitt gjennomført rekordmange arrangementer for store og små.

Les mer

Flåtefest på Elveplassen

Snart er det klart for Flåtefest igjen! Gjør deg klar for en skikkelig sommerfest på Elveplassen den 5. august!

Les mer

Vannsportfestivalen 16. - 17. juni

En skikkelig folkefest for hele byen, finner sted på Verket. Vi gleder oss til et av sommerens vakreste eventyr

Les mer

Höegh Eiendom mottok gjev pris for M:6 på Verket

For andre gang på fire år stakk Höegh Eiendom av med Moss bys pris for god byggeskikk. – Det er utrolig hyggelig å få en slik anerkjennelse etter å ha tatt såpass store grep som det vi har gjort!

Les mer

– Dette er bærekraft i praksis

Höegh Eiendom flytter inn i nye kontorer i Moss hvor nesten alt av møbler og materialer er gjenbruk.

Les mer

Forlenger og utvider på Verket

Byggfakta signerer ny leieavtale med Höegh Eiendom i Moss, og utvider til 1000 kvadratmeter for å huse videre vekst.

Les mer

Dette blir julenostalgi på sitt beste

Julenostalgi på sitt beste - Höegh Eiendom inviterer til «Jul på Verket» i Moss sentrum for tiende år på rad.

Les mer

– Nå kommer bærekraftarbeidet vårt kundene til gode

Med fastprisavtaler på strøm og kontinuerlig arbeid med energibesparende tiltak, har Höegh Eiendom sørget for lavere og mer forutsigbare energikostnader for sine leietakere – også i dagens galopperende strømmarked.

Les mer