LUKK
ForsidenBoNæringKulturTilbud og opplevelserHva skjerAktueltOm VerketKontakt

Forlenger og utvider på Verket

Byggfakta signerer ny leieavtale med Höegh Eiendom i Moss, og utvider til 1000 kvadratmeter for å huse videre vekst.

Byggfakta forlenger leieavtalen med Höegh Eiendom på Verket i Moss. Selskapet, som har levert prosjektinformasjon til bygg- og anleggsbransjen siden 1969, har hatt tilholdssted på Verket siden 2018. Nå opplever de sterk vekst, og øker antall kvadratmetere samtidig som leiekontrakten forlenges.

– Vi i Höegh Eiendom er glade for å sikre en forlenget avtale med en solid leietaker som Byggfakta. Avtalen omfatter 1000 kvadratmeter på Verket frem til 2030, og vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid, forteller Steinar Løvdal, Höegh Eiendoms kunde- og eiendomssjef i Moss.

– Vi har for øyeblikket svært lite ledig av kontorarealer på Verket. Vi ser at flere ønsker å etablere seg hos oss, og er i ferd med å utvikle et nytt kontorprosjekt med svært god bærekraftprofil i området, sier Løvdal.


Unikt miljø

Byggfakta er en veletablert bedrift i Moss og på Verket. Lokalene befinner seg i et flott, gammelt industribygg som ble totalrehabilitert i 2017.

– Siden vi flyttet inn i våre fantastiske lokaler, har vi vært gjennom en pandemi hvor få ansatte har vært på kontoret. I 2022 er alle kommet tilbake, samtidig som vi opplever en sterk vekst. Det har skapt nye behov for lokaler. Kontoret er et svært viktig møtepunkt for vår virksomhet, og miljøet vi kan tilby våre ansatte på Verket er virkelig unikt, sier Lars Schön, administrerende direktør i Byggfakta.

– For oss i Byggfakta vil kontoret i fremtiden bli enda viktigere for å kunne tilby både kunder og ansatte et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø. Vi er derfor spesielt glade for å være på Verket, og en del av utviklingen og det pulserende livet her, sier Schön.

Annet aktuelt

Kanonsommer på Verket!

Sommeren 2023 er nå historie, men det ble en for minnebøkene. Det har blitt gjennomført rekordmange arrangementer for store og små.

Les mer

Höegh Eiendom åpner Hotel Riviera i Moss

Verket i Moss har de siste årene vært et av Höegh Eiendoms største og mest vellykkede byutviklingsprosjekter. Med åpningen av Hotel Riviera får området et etterlengtet knutepunkt til glede for mossingene og besøkende.

Les mer

Flåtefest på Elveplassen

Snart er det klart for Flåtefest igjen! Gjør deg klar for en skikkelig sommerfest på Elveplassen den 5. august!

Les mer

Vannsportfestivalen 16. - 17. juni

En skikkelig folkefest for hele byen, finner sted på Verket. Vi gleder oss til et av sommerens vakreste eventyr

Les mer

Höegh Eiendom mottok gjev pris for M:6 på Verket

For andre gang på fire år stakk Höegh Eiendom av med Moss bys pris for god byggeskikk. – Det er utrolig hyggelig å få en slik anerkjennelse etter å ha tatt såpass store grep som det vi har gjort!

Les mer

– Dette er bærekraft i praksis

Höegh Eiendom flytter inn i nye kontorer i Moss hvor nesten alt av møbler og materialer er gjenbruk.

Les mer

Dette blir julenostalgi på sitt beste

Julenostalgi på sitt beste - Höegh Eiendom inviterer til «Jul på Verket» i Moss sentrum for tiende år på rad.

Les mer

Hemmeligheten bak ombrukssuksessen

Slik lyktes Höegh Eiendom med å skape Norges første sirkulære bygg med vernestatus.

Les mer